Services

Home Services

10 Jaren ervaring in de Sanitaire sector

De oprichter van de BVBA Kliversan, Yusuf, is al op jonge leeftijd begonnen met dit werk. Al van zijn 16de heeft hij al scholing gehad van sanitair en verwarming. Door vele stages en in dienst werken heeft hij vele manieren van werken en aanpak gezien. In 2017 besloot Yusuf om zijn eigen weg te bouwen door zelfstandig te gaan en wegens snelle groei is de vennootschap in 2018 al opgericht. Yusuf wordt gekenmerkt door zijn positief gedrag en humor. Hoewel hij erg houdt van het lachen, neemt hij zijn werk erg serieus en focust zich ook 100% op zijn werk.

Om te genieten van de servicen die Kliversan voor u te bieden heeft,
aarzelt u niet om ons te contacteren.

Services dat wij aanbieden

  • Loodgieter
  • Sanitair
  • Ventilatie
  • Totaal Badkamerrenovatie
  • Binnenhuis Architectuur
  • Verwarming

Voor zowel nieuwbouw als renovatie projecten kan u een afspraak maken met een van onze medewerkers. We maken samen met u een afspraak om de sitautie te zien en bieden een deskundig advies aan. Ook industrie bouw is mogelijk.

Kliversan werkt met veel grote marktleiders en in de sanitairwereld en kan daarom een grote diversiteit aan producten en oplossingen voorstellen.`

Een zeker niet te onderschatten onderdeel is ventilate. De normen worden steeds strenger en onze vakmensen zijn up-to-date van de huidige normen en regulaties. We werken vooral met Vasco systemen.

Als u een volledige badkamerrenovatie wilt uitvoeren komt er veel bij kijken is het voor particulieren moeilijk om de juiste contacten te leggen en alles op te volgen. Laat het aan ons over! De projecten worden van A tot Z begeleid en opgevolgd. Wij zorgen dat alles op de juiste manier en tijd wordt uitgevoerd. Alles wordt goed op elkaar afgestemd. Onze interieurarchitect gaat graag met u alles kiezen en ontwerpen.

Buiten badkamers kan u bij onze interieurarchitect ook terecht voor andere interieurgebonden werkzaamheden. We hebben leveranciers in Milaan en in de regio om in te spelen op alle soorten verwachtingen. Hieronder bijvoorbeeld ontwerpen van leefruimtes, slaapkamers, bureau’s, hotels en retail.

De juiste temperatuur is één van de belangrijkste onderdelen in het huiselijk of retail comfort. Een te warm of te koud temperatuur zal leiden tot discomfort in de ruimte. De nodige warmteafgifte wordt voor elke ruimte berekend en de verwarmingselementen worden ook zodanig gekozen. Vloerverwarming, radiatoren, muur- of plafondverwarming kunnen allemaal worden geplaatst.

Waarom voor ons kiezen

Tijdige Afwerking

Gemotiveerde Team

Gegarandeerde Tevredenheid

Gratis Offertes

Contactlijn & afspraken

Als er enige vragen zijn of als u een afspraak wilt maken staan wij altijd klaar om u te beantwoorden.

089 47 23 12 OF Contacteer Ons

Created by: Kamenn